Zakelijk vervoer zoals het hoort

Als zakelijk vervoer uw business kan versterken, denken wij graag met u mee. Stelt u zich het volgende scenario voor. U krijgt van een klant het verzoek om met spoed een vergadering bij te wonen, omdat anders de deadline in het gedrang komt. Hiervoor moet u nog even de data updaten die in de presentatie staan. Vervolgens moet u naar de klant reizen per auto of zelfs naar het buitenland per vliegtuig. Uw assistent regelt last-minute een ticket en u haast u naar het vliegveld. Naast de stress van de deadline gaat u ook gehaast op reis. Dit komt uw presentatie wellicht niet ten goede en daardoor uw klant ook niet. We chargeren het een beetje, maar u herkent zo'n geval wel. Als u zou moeten kiezen tussen optimaal gebruik maken van uw reistijd, ontspannen arriveren en vol energie de meeting instappen, of gestresst, verhit en vermoeid, dan ligt het antwoord voor de hand. U wilt liever niet gehaast, maar in alle rust naar het vliegveld gebracht worden om op tijd een vlucht halen. U heeft behoefte aan een stille ruime auto om de puntjes op de i te zetten voordat u de presentatie levert. Met een zakentaxi van Taxi Mees neemt u een betrouwbare partner in de arm en kunt u rekenen op zorgeloos vervoer geheel volgens afspraak. U kunt zich in alle comfort voorbereiden op de meeting door nog even wat stukken door te nemen, een telefoontje te plegen of van een moment stilte genieten na de waan van de dag.

Voor de business reiziger biedt Taxi Mees een service van topkwaliteit. Wij houden van no-nonsense. Afspraak is afspraak, Precies zoals u dat met uw klanten ook doet. Onze chauffeurs rijden keurig in pak en houden de deur voor u open zoals het hoort. Taxi Mees denkt met u mee en neemt graag alle zorgen uit handen. Wij leveren voor uw bedrijf passend, stipt op tijd en comfortabel een taxi voor uw onderneming.

Naast ad hoc ritten zijn wij gespecialiseerd in zakelijk vervoer van en naar alle luchthavens in Nederland. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen doornemen zodat wij een offerte op maat kunnen samenstellen voor al uw zakelijke personenvervoer. Voor een afspraak met een van onze medewerkers kunt u ons een e-mail sturen, ons algemene telefoonnummer bellen of via WhatsApp een bericht Appen.

Heeft u direct een zakentaxi nodig? Dan is online reserveren de snelste oplossing.