Uw taxirit makkelijk betalen

Taxi Mees wil u de beste service bieden en daar hoort makkelijk betalen ook bij. In onze huidige maatschappij is betalen met een pasje reeds jarenlang de normaalste zaak van de wereld. Natuurlijk bent u er inmiddels zo aan gewend dat u bij de supermarkt met een bankpas kunt pinnen om uw boodschappen af te rekenen. Waarom dan niet in een taxi? Dat vinden wij ook logisch en daarom bieden wij flexibele betaalwijzen in al onze taxi's. En met flexibel bedoelen we ook echt flexibel. Een pinbetaling per bankpas of wellicht wilt u met een credit card betalen. Beiden is geen enkel probleem. Zelfs van harte welkom.

Of het nu gaat om een rit van pakweg tien minuten om uw boodschappen naar huis te helpen brengen, of wanneer u met uw gezin compleet met een lading koffers naar Schiphol gaat voor een welverdiende vakantie, Wij doen niet moeilijk over uw gewenste keuze van betalen.

Klein bedrag? Pinnen mag!

Stel u gaat een avond stappen en u wilt veilig naar huis. U heeft bewust geen contant geld mee omdat u dat onprettig vind of onveilig acht. In zo'n een geval is het voor u handiger om bijvoorbeeld te kunnen pinnen in de taxi.
Wij vinden het dan ook logisch dat wij u meerdere betaalmogelijkheden kunnen bieden om uw rit af te rekenen. U kunt in onze taxi's altijd contant betalen, maar ook met een credit card of gewoon pinnen. Wij accepteren  alle gangbare betaalpassen waarmee u kunt pinnen. Daarnaast kunt u per credit card van VISA, MASTERCARD of American Express betalen.

Tot uw dienst.