Taxiprijzen die bij u passen

Wat bedoelen we met prijzen die bij u passen? Voor de dagelijkse boodschappen gaat u naar alle waarschijnlijkheid meestal naar dezelfde supermarkt. U komt daar graag, u kent de route naar de melk, het brood en de verse groenten. De manager van de winkel kent u persoonlijk omdat u dagelijks kind aan huis bent en hij of zij heet u van harte welkom. Wanneer u boodschappen doet bent u zich waarschijnlijk redelijk bewust van het normale prijs niveau van de producten die u dagelijks nodig heeft. Als u een pak melk in uw mandje legt zou u schrikken als u er bij de kassa achter komt dat de melk vandaag voor de speciale prijs van €25,- per liter verkocht mag worden. Dat zou toch niet overeenkomen met wat u normaal vind? Maar wat is een normale prijs voor een taxi?

U bent uitgenodigd voor de bruiloft van een bekende bent u vol goede moed naar het modewarenhuis gegaan op zoek naar een paar schoenen. U loopt langs de schoenen afdeling en ziet een paar dat precies past bij uw outfit en besluit deze te kopen. U maakt een vriendelijk praatje met de verkoper die u zo fijn heeft geholpen bij uw aankoop. Door de complete ervaring van uw winkelbezoek weet u de volgende keer waar u opnieuw schoenen gaat kopen. Met een glimlach betaald u de gevraagde prijs en loopt tevreden de winkel weer uit. Dit verhaal klinkt misschien alledaags voor het kopen van schoenen, maar wat is een alledaagse prijs voor een taxi rit?

Dat hangt af van een aantal factoren. In Nederland worden de prijzen landelijk op een bepaald niveau gesteld. Ondanks algemene stijging van prijzen voor taxi's proberen wij de prijzen voor u op een betaalbaar niveau te houden. Onze service is van topkwaliteit en toch betaald u niet de hoofdprijs. Als u bijvoorbeeld een rit zou willen laten verzorgen naar uw familie in Zeeland of Keulen, zou dat volgens de taxi meter in de papieren lopen. Dat willen we u besparen en bovendien zien wij u liever terug voor een volgende rit dan dat wij u met een kat in de zak thuis af zetten. Om u goed van dienst te kunnen blijven, zijn onze prijzen afgestemd op de kwaliteit van onze service. Prijs afspraken zijn vaak mogelijk voor vaste ritten of naar het vliegveld. Neem gerust contact op als u vragen hierover heeft. Onze medewerkers helpen u graag om tot een voor u passende prijs te komen.