Taxibedrijf actief in Zeist Taxi Mees

In verschillende onderzoeken is aangetoond dat we als mensen niet kunnen multi-tasken. Toch doen we vaak meerdere dingen tegelijk tijdens het rijden. En een fractie van een seconde uw aandacht op de weg verliezen, kan al onafzienbare gevolgen hebben. Een taxi heeft ook als voordeel dat u kunt vertrouwen op een chauffeur die de weg kent naar uw bestemming en ervoor zorgt dat u veilig aankomt.

Taxi voor uw ritjes, luchthaven vervoer, zakelijk vervoer en groepen in Zeist

Welkom bij Taxi Mees. De personenvervoerder van de regio Amersfoort. Gespecialiseerd in het leveren van maatwerk vervoer, zakelijk vervoer en groepen.

Taxi Mees is niet een doorsnee taxibedrijf. Wij vinden kwaliteit en service het recht van de klant en daarvoor zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in. Persoonlijke aandacht is voor ons een vanzelfsprekend gegeven en daar zijn wij trots op. Niet alleen als het gaat om de deur voor u openhouden wanneer u in- en weer uitstapt, maar ook als het regent een paraplu ophouden tot  aan de deur, u een handje helpen met de koffers naar Schiphol en altijd openstaan voor een leuk gesprek in de taxi.

U maakt iedere dag een al dan niet korte rit naar het werk, uw bedrijf of voor persoonlijke aangelegenheden. Daarin zoekt u natuurlijk naar een kwalitatief hoogwaardige partner die betrouwbaar is en liefst ook tegen een voordelige prijs kan rijden. Dat kan zijn voor een dagelijks rit, of een ad-hoc bestelling omdat u naar een familielid, vrienden of kennissen reist. Dat kan in Amersfoort zijn,  maar ook voor die afspraak bij een klant in een andere stad of zelfs een ander land. U kunt of wilt niet zelf rijden, omdat u nog wat wilt voorbereiden, lezen of telefoneren.
Er zijn legio redenen te noemen waarom een taxi voordelen biedt ten opzichte van zelf rijden. Laten we beginnen met de tijdwinst. U wordt voor de deur opgehaald en weer afgeleverd. Daardoor hoeft u geen tijd te verspillen aan lopen zoeken naar uw auto op een parkeerplaats en bij uw bestemming geen plek kunt vinden. U kunt rustig achterin de taxi een telefoontje plegen of een gesprek voeren dat uw volledige aandacht vereist.
U zou natuurlijk ook met het openbaar vervoer kunnen reizen, maar dat is niet voor iedere situatie een goede oplossing. U heeft geen privacy, u moet opletten als u moet overstappen en het kost meer tijd om op uw plaats van bestemming te komen. Daarbij komt nog dat het vaak helemaal niet zo voordelig is. Tijd is tenslotte ook geld waard.

Snel een taxi reserveren in Zeist

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor uw wensen een passende taxi kan komen voorrijden, die u comfortabel, veilig en voordelig naar de bestemming van uw keuze brengt. Iedere dag of als het zo af en toe beter uitkomt. U bent van harte welkom bij Taxi Mees.