Taxi naar luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven, Dusseldorf, Brussel

De laatste jaren is het vervoer van en naar de luchthaven een steeds moeizamer en duurder proces geworden. U plant ruim op tijd uw vertrek, rijdt met uw auto op tijd de straat uit, maar komt alsnog in een lange file terecht. Er zijn wegwerkzaamheden waardoor er een file is ontstaan. U vraagt zich af of u nog wel op tijd aankomt om uw bagage af te geven en naar de gate te lopen. Het resulteert in een stressvolle situatie. U vraagt zich af of u op tijd op de luchthaven aankomt. Eenmaal aangekomen parkeert u de auto en moet u een lange wandeling maken of wachten op een bus die u naar de vertrekhal brengt. U haast zich naar de balie en rent naar de gate om uw vlucht te halen. Na uw welverdiende vakantie of vermoeiende zakenreis komt u weer veilig aan in Nederland en wilt u snel weer naar huis. U wacht opnieuw op de bus naar de parkeerplek waar u al gauw €50,- tot €100,- mag afrekenen. Vervolgens rijdt u op weg naar huis met dezelfde file terug terug naar huis. Komt u dit bekent voor?

Liever zorgeloos en ontspannen naar de zon of op zakenreis? Stelt u zich het volgende voor: U wordt keurig op tijd voor uw eigen deur opgehaald en ruim op tijd afgeleverd voor de deur van de vertrekhal. U geniet onderweg van muziek of doet een kort slaapje. U komt veilig aan en u heeft geen stress van een file en u hoeft geen hoge parkeerkosten te betalen. Met luchthaven vervoer van Taxi Mees reist u ontspannen van en naar de luchthaven van uw keuze.

Wij bieden luchthaven vervoer voor vrijwel alle situaties. Mocht u alleen reizen of met minder dan vijf personen en weinig bagage, dan is een normale taxi ruim voldoende. Reist u met een groep, dan is het voordeliger en gemakkelijker om met een van onze comfortabele bussen naar de luchthaven te rijden. Wij bieden oplossingen voor groepen tot en met acht personen, inclusief bagage natuurlijk.
Om het u makkelijk te maken, hanteren wij vaste tarieven voor ons luchthaven vervoer. U betaald geen toeslagen in de nacht of het weekend. U weet van tevoren waar u aan toe bent. Duidelijk en betrouwbaar. Wij verzorgen ritten van en naar Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel.