Snel online een taxi reserveren

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om online te reserveren? Naast een goede service van de chauffeur kunt u bij Taxi Mees ook rekenen op een moderne vloot auto's en andere diensten. Wij zijn een groot voorstander van gemak voor de klant en daarom zijn wij klaar voor de komende jaren. Als fan van moderne communicatie middelen, die wij tot onze beschikking hebben, bieden wij het gemak van het boeken van uw taxi met uw smartphone. U kunt online boeken of via WhatsApp.

U heeft geen tijd om te bellen of geen zin om in de wacht te staan en een computerstem aan te horen. Stuur dan gewoon via onze website een email.  Online boeken betekent voor u, geen wachtrij aan de telefoon, korte respons tijden en een schriftelijke bevestiging van uw boeking. Zo kunt u ook eenvoudig checken of de gegevens correct zijn aangekomen. Het enige dat u hoeft te doen is direct uw taxi online te reserveren en wij zorgen voor de rest. Snel, eenvoudig en gemakkelijk. Zo kan het zijn dat u al weken van tevoren weet dat u een taxi nodig heeft voor bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis of een tante in Groningen. Ook dan is online reserveren een uitkomst. U heeft geen haast met uw boeking, dus kunt u in plaats van bellen een email sturen via onze website.

Online reserveren is niet alleen makkelijk maar ook snel geregeld. U krijgt snel een overzicht van de prijs, zodat u direct  uw boeking kunt bevestigen. Daarnaast kunt u speciale wensen kenbaar maken, Bijvoorbeeld als u ongebruikelijke bagage heeft zoals een golftas of spullen voor de wintersport. Wellicht reist u met een hulphond of bent u van een rolstoel afhankelijk. Dit kunt u eenvoudig per email aan ons doorgeven en wij zorgen voor een passende auto.