Samen uit samen thuis met Taxi of Taxibus

Wanneer u met een groep van meer dan vier personen op pad gaat wilt u natuurlijk samen van huis en weer samen veilig thuis aankomen. Liefst op tijd vertrekken en veilig aankomen. Geen gedoe met afrekenen en met even zoveel plezier als u aan de ondermening begon ook weer thuiskomen. De vrijdagmiddag borrel is dit keer gepland op een locatie aan de rand van de stad bij dat gezellige steakhouse waar u met elkaar ook van een lekker diner gaat genieten. Gezellig toch! Maar hoe gaat u ernaartoe?

Met vrienden en vriendinnen heeft u een leuke avond uitgaan bedacht. U gaat eerst een borrel doen bij Cafe Nol, waarna u gaat bowlen bij het partyhouse en uiteraard wilt u ook weer naar huis. Hoe word het een zorgeloze avond? U gaat het liefst een borrel drinken en met een borrel op is auto rijden natuurlijk een riskante zaak. U kunt allemaal met eigen vervoer reizen. Dat betekent dat u allemaal met de auto naar de eerste locatie rijd parkeerplek moet zoeken en betalen. Na de borrel stapt u opnieuw in de auto naar de bowlingbaan waar u misschien ook voor het parkeren moet betalen. Weer een automaat waar u naar toe moet lopen, geld in gooien om dan pas aan de rest van de avond te beginnen. Na afloop heeft u natuurlijk geen druppel gedronken, omdat u nog moest rijden en dat heeft de avond toch een ander sfeertje gegeven dan u liever had. Lekker los gaan was er niet helemaal bij omdat u toch een beetje op de wipstoel zat. Aan het eind van de avond heeft het u allemaal ook nog wat meer gekost dan alleen de borrels. Het kan ook makkelijker, veiliger en sneller door taxibusje bestellen.

Uitgaan is veel leuker als u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistieke perikelen. Geen gedoe met wie de bob is of met welke auto we precies gaan. Het is ook makkelijk en voordelig, omdat u met een groepje voordelig te ritprijs kunt delen. Dat is overzichtelijk en iedereen weet dat het geregeld is. Voor groepen tot en met 8 personen per busje kunnen we snel en ontspannen vervoer verzorgen. Makkelijk en snel met een WhatsApp bericht, telefonisch of u kunt via onze website eenvoudig online reserveren.