Reputatie van taxibedrijven

Na een heerlijk diner of vrijdag middag borrel stapt u liever bij iemand anders in de auto? Bent u heerlijk bekomen van een middagje shoppen in het centrum van Amersfoort en wilt u liever niet in de stromende regen met uw nieuwste aankopen verzuipen? Denk dan eens aan de betrouwbare service van Taxi Mees.

Van uw taxi chauffeur verwacht u een goede service. Bij Taxi Mees kunt u rekenen op betrouwbaarheid en gastvrijheid. En uiteraard een taxi chauffeur die nog wel de waarde van het woord service kent. Dat betekent dat u op het afgesproken tijdstip opgehaald wilt worden en dat u veilig en wel bij de plaats van bestemming aankomt. U rekent op een chauffeur met een prima stratenkennis zodat u niet onnodig tijd kwijt hoeft te zijn of extra moet betalen omdat een rit langer duurde dan normaliter.  Misschien heeft u behoefte aan een gezellig praatje onderweg en geniet u van een stukje muziek in de auto. En laten bovendien we niet vergeten dat u mag verwachten dat u een redelijke prijs voor uw rit afrekent.

Het kan zijn dat u speciale behoeften heeft, omdat u bijvoorbeeld met gezelschap reist zoals een hulphond of u heeft bagage die u niet zelf kunt dragen. Het is voor Taxi Mees niet meer dan normaal dat onze chauffeurs u helpen in het zo comfortabel mogelijk maken van uw reis. Wij houden de deur voor u open en helpen u ook weer bij het uitstappen wanneer u bij uw bestemming bent gearriveerd.

Snel, gastvrij en betaalbaar. Dat zijn waarden die wij hoog in het vaandel houden. Wij gaan mee met onze tijd willen continu onze dienstverlening verbeteren. Om het bestellen van een taxi via ons nog makkelijker te maken, hebben wij de moderne gemakken van het digitale tijdperk omarmt. Als u met een smartphone kunt omgaan, kunt u direct een taxi laten voorrijden. U kunt onze taxi met een WhatsApp bestellen en zo instappen. Ook online kunt u ons boeken. Via de onderstaande knop kunt u direct bestellen. Betalen met een pinpas is ook geen probleem. Gemakkelijk, voordelig en veilig!